Pokládka asfaltu Kolín

Asfaltujeme v Kolíně a jeho okolí. Opravíme silnice, nově vyasfaltujeme parkoviště, chodníky, dvory, nebo třeba cyklostezku. Neváhejte a ozvěte se nám: poptávka je zdarma a případně spolu rovnou domluvíme termín.  

V rámci Kolína a okolí pro vás nově vyasfaltujeme nepříjemné a nebezpečné výtluky, výřezy, překopy i praskliny na silnicích, a to i na různých místech v rámci jednoho dne. Zvládneme také opravit okolí různých typů kanálů, uličních vpustí a šoupat. V ulicích dorovnáme povrch tak, aby se přestaly vytvářet nežádoucí kaluže.  

A to není všechno: starší, opotřebované povrchy obnovíme asfaltovým postřikem, praskliny a pracovní spáry vyplníme tekutou asfaltovou zálivkou. S chutí však půjdeme i do větších zakázek: vyasfaltujeme pro vás hřbitovní nebo parkovou cestu, cyklostezku, parkoviště, chodník i novou silnici.  

Navíc ušetříte za dopravu: dokud jsme u vás, neplatíte žádné přepravné. Využijte proto příležitost a domluvte si s námi termín co nejdříve! 

Asfaltujeme i pro firmy na Kolínsku 

Máte v Kolíně svou firmu? Pomůžeme vám s opravou povrchu firemního areálu, dvora, parkoviště i dalších ploch. Opravy výřezů a výtluků provádíme jak horkým, tak i studeným asfaltem, v závislosti na vašem přání a stávajících podmínkách.  

Jsme tu i pro jednotlivce  

Neodmítneme vás ani jako soukromou osobu, žijící v Kolíně nebo poblíž. Vyasfaltujeme vám dvůr, vjezd do garáže, příjezdovou cestu k domu, nájezd na chodník, nebo cokoliv dalšího si vzpomenete.  

Chcete znát cenu asfaltování pro váš projekt? Stačí vyplnit náš kontaktní formulář a naši asfaltéři se vám ozvou zpět: 

Máte zájem o naše služby?

Napište nám