Pokládka asfaltu Říčany

Asfaltujeme v Říčanech a jejich okolí: potřebujete opravit silnice, vyrovnat louže, vyasfaltovat parkoviště, cyklostezku, chodník nebo třeba dvůr? Na nic nečekejte a dejte nám vědět: za zeptání u nás nic nedáte (doslova) a případně spolu rovnou domluvíme termín. 

V rámci obce Říčany a jejího okolí pro vás vyasfaltujeme nevzhledné a nebezpečné výtluky, praskliny, výřezy i překopy, a to i na různých místech v rámci jednoho dne. Naši asfaltéři umí rovněž vyspravit a dorovnat okolí různých typů kanálů, uličních vpustí a šoupat. Na chodnících i v ulicích dorovnají povrch tak, aby se přestaly vytvářet nežádoucí louže. 

A to není všechno: starším, opotřebovaným plochám dodáme nový povrch pomocí asfaltového postřiku, praskliny a pracovní spáry vyplníme tekutou asfaltovou zálivkou. A nebojíme se ani větších zakázek: vyasfaltujeme pro vás parkoviště, hřbitovní nebo parkovou cestu, cyklostezku, chodník i novou silnici. 

Navíc ušetříte za dopravu: dokud jsme u vás, neplatíte žádné přepravné. Využijte proto příležitost a domluvte si s námi termín co nejdříve!

Asfaltování nabízíme i firmám v Říčanech 

Vlastníte firmu se sídlem v Říčanech? Pomůžeme vám s opravou povrchu firemního areálu, dvora i parkoviště. Opravy výřezů a výtluků provádíme jak horkým, tak i studeným asfaltem, v závislosti na vašem přání a stávajících podmínkách. 

Pomůžeme i jednotlivcům 

Neodmítneme vás ani jako soukromou osobu, žijící v Říčanech či poblíž. Vyasfaltujeme vám příjezdovou cestu k domu, vjezd do garáže, nájezd na chodník, dvůr a cokoliv dalšího si vzpomenete. 

Chcete znát cenu asfaltování pro váš projekt? Stačí vyplnit náš kontaktní formulář:

Máte zájem o naše služby?

Napište nám