Pokládka asfaltu Trutnov

Asfaltujeme v Trutnově a jeho okolí. Spravujeme silnice, nově asfaltujeme parkoviště, dvory, chodníky anebo třeba i cyklostezky. Poptávka je pro vás zdarma, a případně spolu rovnou domluvíme termín.    

V rámci Trutnovska pro vás vyasfaltujeme nevzhledné výtluky, překopy, výřezy i praskliny na silnicích, a to i na různých místech v rámci jednoho dne. Umíme rovněž opravit okolí všech typů kanálů, uličních vpustí a šoupat. V ulicích srovnáme povrch tak, aby se přestaly vytvářet nepříjemné louže.    

Zvládneme toho ale ještě víc: opotřebovaným povrchům vrátíme původní vlastnosti asfaltovým postřikem, praskliny a pracovní spáry zalijeme tekutou asfaltovou zálivkou. A s chutí půjdeme i do větších zakázek: vyasfaltujeme pro vás cyklostezku, parkovou nebo hřbitovní cestu, chodník, parkoviště i novou silnici.    

Navíc ušetříte za dopravu: dokud jsme u vás, neplatíte žádné přepravné. Využijte proto příležitost a domluvte si s námi termín co nejdříve!   

Asfaltování pro firmy z Trutnova 

Máte na Trutnovsku firmu? Opravíme povrch vašeho firemního areálu, dvora, parkoviště i dalších ploch. Asfaltování výřezů a výtluků provádíme jak horkým, tak i studeným asfaltem, v závislosti na vašem přání a stávajících podmínkách.    

Pomáháme rovněž jednotlivcům 

Neodmítneme vás ani jako soukromou osobu, žijící v Trutnově nebo poblíž. Vyasfaltujeme vám nájezd na chodník, vjezd do garáže, příjezdovou cestu k domu, dvůr, nebo cokoliv dalšího si vzpomenete.    

Chcete znát cenu asfaltování pro váš projekt? Stačí vyplnit náš kontaktní formulář a naši asfaltéři se vám ozvou zpět: 

Máte zájem o naše služby?

Napište nám