POZOR NA FALEŠNÉ ASFALTÉRY

Jak jste již možná zaznamenali v médiích, kazí dobrou pověst všech poctivých asfaltérů skupina podvodníků. Tito falešní asfaltéři zatím působili v Libereckém kraji, konkrétně na Liberecku, Jablonecku i Frýdlantsku. 

Tito podvodníci přijíždějí s nákladním autem k domům nebo sídlům firem a nabízejí jejich majitelům “výhodnou nabídku” na vyasfaltování části dvora nebo jiné plochy, s tím, že jim zbyl materiál po dokončení prací na nedaleké stavbě. Jejich vystupování je příjemné, sympatické, a nabízená cena se jeví jako skutečně výhodná — právě proto je snadné jim sednout na lep. 

V praxi ovšem pouze zalijí domluvenou plochu, respektive její část, nekvalitní směsí materiálů, za což si na místě vyberou od majitele nemovitosti hotovost. Nabídnou se pak, že by mohli podobně levně celý projekt dokončit následující den, kdy by dovezli zbývající materiál a dokončili nezbytné související práce. Za to už si nechají zaplatit předem, buď hotově, nebo převodem na různé bankovní účty. Bohužel se pak už neobjeví… nikdy. 

Od podobných praktik se důrazně distancujeme a zároveň nabádáme všechny majitele nemovitostí, aby byli opatrní a na podobné podezřelé nabídky nekývli bez rozmyslu. A pokud skutečně potřebujete cokoliv vyasfaltovat, vsaďte na profesionály: ozvěte se nám, a společně vymyslíme řešení. 

Máte zájem o naše služby?

Napište nám